Nieuws

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws


Unieke Tiny Houses

Tue. 12 December 2023

Kom slapen in één van onze 3 Tiny Houses “De Keet”, “De Hut” of “De Boet” en maak van je vakantie of weekendje weg een extra bijzondere ervaring  Op ons terrein vlakbij zee hebben de 3 Tiny Houses ieder hun eigen, ruime plek met volop privacy. Ze bieden stuk voor stuk een waanzinnig mooi uitzicht over de landerijen! Het buitengewone design met de ronde vorm en de natuurlijke uitstraling maakt je verblijf in een Tiny House een bijzondere en verrassende beleving. Handdoeken en beddengoed verzorgen wij dus kleding eten en drinken mee en kom genieten van ons uniek gelegen plekje aan de Noord Hollandse Noord Zee kust !

Karnemelkplaats

Bijzonder overnachten in de natuur
De Tiny Houses bieden plaats aan twee personen en, hoe klein en fijn ze ook zijn, alles wat je nodig hebt is aanwezig voor een comfortabel verblijf. Een keukentje, een badkamer compleet met douche, wastafel en toilet, een fijn zitje en een groot tweepersoonsbed. Door het ronde dak en de houten afwerking binnenin het huisje ervaar je een warm en extra knus gevoel. ’s Morgens kijk je vanuit je bed zo uit over het prachtige kustlandschap. Maar ook vanaf het terras is het genieten van de mooie natuur, de stilte, de vogels en het vrije uitzicht. Kortom; bij ons is je vakantie in een Tiny House uniek, comfortabel, knus én compleet!

Reserveren?
Wil jij overnachten in zo’n unieke Tiny House? Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.
Praktische details & tips:
• De Tiny Houses zijn geschikt voor maximaal 2 personen
• Huisdieren zijn helaas niet toegestaan
• Verblijf voor- en naseizoen: minimaal 3 nachten
• Verblijf hoogseizoen: minimaal 7 nachten (alleen van zaterdag tot zaterdag)
• Bedlinnen en handdoeken, 2 per persoon, wordt voor gezorgd

Nieuwsgierig naar meer en wil je een kijkje van binnen?
Klik op de Tiny House foto voor meer impressies van de Tiny Houses! 


Genoten van een gastvrij verblijf.

Een warm welkom met een persoonlijke rondleiding door de eigenaar over het terrein. Een kijkje genomen in de nieuwe Tiny Houses met mooie keuken en veranda, fantastische plek! Eén weiland doorwandelen en je staat op het strand.
Volgend jaar zijn we weer van de partij!

Veronique Oldenzael