't Staartstuk

"Een plek die je bijblijft"

In 2012 gebouwd en toch het gevoel van toen! Beleef het en proef de sfeer. Deze woning laat je wegdromen in de tijd dat boeren, naast het vee, bijverdienden op en aan zee.Na een dagje strand kan je heerlijk nagenieten in het nostalgische bad op pootjes of een ontspannen douche nemen in de ruime badkamer. De keuken is van alle hedendaagse gemakken voorzien en biedt je de ruimte om te koken naar hartenlust en meerdere gasten te ontvangen.
De rest van het huis en haar geschiedenis, de tuin plus omgeving, is een ontdekking die zal boeien, inspireren en bijblijven. Bedlinnen is geregeld en bij de warme bakker in Callantsoog op 2KM kan je het hele jaar door elke dag verse broodjes halen.

Je kunt 't Staartstuk het hele jaar door huren, voor één of meerdere weken van vrijdag tot vrijdag.
Van november tot april is 't Staartstuk ook te huur voor een weekend, vrijdag t/m maandag of midweek, maandag t/m vrijdag.
Je hond mag mee in deze woning, max. 2, voor € 5,00 per hond per nacht.

’t Staartstuk, echt een vakantie waard !!


Genoten van een gastvrij verblijf.

Een warm welkom met een persoonlijke rondleiding door de eigenaar over het terrein. Een kijkje genomen in de nieuwe Tiny Houses met mooie keuken en veranda, fantastische plek! Eén weiland doorwandelen en je staat op het strand.
Volgend jaar zijn we weer van de partij!

Veronique Oldenzael