Glasvezel internet ??

Di. 14 Januari 2020

Tweede week van januari is de glasvezel kabel voor de Karnemelkplaats langs getrokken en doorgetrokken naar de meterkast.

Omgeving

Karakteristiek Callantsoog


De Karnemelkplaats bevindt zich tussen de dorpen Callantsoog en Groote Keeten.
Callantsoog is een zeer gezellig kustdorp met zes strandpaviljoens waarvan één op het oudste naaktstrand van Nederland.Elke woensdagavond heeft Callantsoog een gezellige dorpsbraderie.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend van 8.00 uur tot 22.00uur, zo ook vele restaurants en caféetjes.
Voor de natuur liefhebber is het Zwanenwater een eldorado waar men heerlijk kan wandelen.Natuurlijk is er veel meer te beleven in deze prachtige omgeving: wat dacht u van de West Friese Markt in Schagen met in de zomermaanden De West Friese Donderdagen, een dagje Texel, de kaasmarkt in Alkmaar of misschien de juttersmarkt in Den Helder... en niet te vergeten de nachtmarkt in Kolhorn?

Daarom hebben we een tafel vol fietsroutes, folders en kaarten, waar u lekker in kunt kijken bij uw tent, camper, caravan of huisje.

RESERVEREN

Wilt u bij ons logeren of kamperen? Reserveer op tijd uw verblijf op onze bookingspagina.

Genoten van een gastvrij verblijf.

Een warm welkom met een persoonlijke rondleiding door de eigenaar over de camping. Een kijkje genomen in de huurcaravan met buitenkeuken en veranda, fantastische plek!! Eén weiland doorwandelen en je staat op het strand. Op deze camping komen we zeker terug!

Robert Lakenman