Kamperen - Callantsoog - Noord-Holland

Welkom!

Karnemelkplaats is de oorspronkelijke naam van onze boerderij (1885) die nagenoeg nog in originele staat is en waar je de sfeer van vroeger nog kunt proeven.

Hélaas brande deze boerderij in augustus 2011 af door een blikseminslag.
Inmiddels, 2013, staat er weer een prachtige nieuwe boerderij die eruitziet alsof ze er al eeuwen staat.

Nu is de Karnemelkplaats niet meer in bedrijf als melkvee bedrijf maar als vakantie boerderij waar je kunt komen kamperen of logeren in één van onze knusse gastenverblijven, Zoute Bries, De Jutter en 't Staartstuk.

Paarden en koeien staan nog wel in het natuurgebied grenzend aan ons erf waar ook vele (zeldzame)wad, water en weide vogels hun plek vinden om te rusten, bij te tanken en hun jongen groot te brengen wat elk jaar  weer een feest is om te aanschouwen.

De kleuren van het bollenveld aan het kampeerveld en verderop de weg zijn elke lente weer een verassing en prachtig te fotograferen vanaf de duinen, de Vinkentoren (op 200meter) of gewoon tussen de bloemen zelf op weg naar het strand.

De Karnemelkplaats ligt op 2KM van de dorpen Groote Keeten en Callantsoog waar je gezellige terrasjes, strandpaviljoens, winkeltjes en restaurants kunt vinden.Daarbij liggen we centraal tussen diverse wandel en fiets routes.

Kortom de ideale uitvalsbasis voor een fiets,wandel en strand vakantie aan de Noord-Hollandsche kust !

.
.
.
.
.
.

Karnemelk Plaats
Voorweg 1
1759NX Callantsoog

Laatste nieuws